Гарні привітання з днем ангела Люби у прозі, до сліз

В День Ангела надсилаю тобі Люба найщиріші побажання: міцного здоров’я, палкого кохання, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого успіху, вдачі, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, цікавими людьми та перспективними мріями!

Ми хочемо побажати тобі, щоб твій найкращий друг, ангел-хранитель приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так ось, ми бажаємо тобі якомога менше бід і неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще бажаємо тобі Люба радості і щастя, здоров’я і успіхів на шляху, нехай завжди над твоєю головою світить сонечко, а за спиною стоїть надійний помічник!

Люба, вітаю тебе з Днем Ангела. Нехай твій ангел-хранитель наділить тебе силою та сміливістю, нехай дасть тобі віру, наполегливість і цілеспрямованість. Бажаю тобі великого і чистого кохання, успіху, і здоров’я!

Бувають миті, коли у долю втручається інтуїція і ніякі закони природи не можуть пояснити наші рішення. Багато хто вірить, що в такі миті ангел на плечі нам шепоче, як потрібно вчинити, а внутрішній голос розуму – не що інше, як його святе напуття. Я тобі бажаю Люба в цей особливий день згадати, як часто ти дієш за покликом свого серця і зробити це головним законом у своєму житті. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч з тобою!

Люба, прийми мої найщиріші вітання з днем ​​ангела! В твій святковий день хочу побажати найкращого, щоб в житті було якомога більше хороших емоцій, приємних моментів і постійного кругообігу позитивних подій. Щоб тебе оточували тільки любі, рідні, дорогі серцю люди. Щоб у всьому супроводжував успіх і везіння. І щоб тебе завжди охороняв від біди твій ангел!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Люба: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Щиро вітаю тебе Люба з красивим святом-Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лишь одного: нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

Люба бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

Люба, вітаю тебе з днем ​​твого небесного охоронця. Так нехай він охороняє тебе усе життя, оберігаючи від різних бід та напастей. Многая літа. Молитовно поділяємо радість свята.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11