Гарні привітання з днем ангела Зіновія своїми словами, у прозі

Зіновій, вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

Привітання з днем ангела Зіновія у прозі

Привітання з днем ангела Зіновія у прозі

Зіновій! Вітаємо тебе з Днем Ангела! Ти чудова людина, і цим все сказано! Бажаємо тобі не знати поразок ні в любові, ні в кар’єрі, і прагнути до нових горизонтів під щасливою зіркою! У цей щасливий день всі наші захоплення – тобі! З Днем ангела!

Зіновій з Днем Ангела привітати я тебе хочу! Нехай ангел буде сильним, ти вір йому завжди, шляхом дороги довгою він поведе тебе, обходячи ями і вибоїни. Він один твій захисник і в цей важливий день ви разом, ви єдині, як сонця світло і тінь!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Зіновій: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Зіновій! Вітаю тебе! Сьогодні день імені твого. Як кажуть: «Як корабель назвеш, так він і попливе». Я бажаю, щоб ім’я твоє допомогло тобі у творчому розвитку і в досягненні цілей, і щоб твоє плавання на каравели Зіновій було довгим і щасливим!

Зіновій! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Щиро вітаю тебе Зіновій з Днем Ангела! Нехай цей день буде для тебе дійсно радісним і наповненим Божою присутністю!

Я вітаю тебе Зіновій з радісним та світлім днем, з днем ​​твого янгола-охоронця! Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід й заздрісних очей, хай буде твоя душа завжди наповнена великою любов’ю й щастям.

З днем ангела тебе Зіновій , бажаю тобі ніколи не здаватіся. Нехай твій янгол-охоронець допомагає тобі летіті, навіть, коли твої крила опускаються вниз!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10