Гарні привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Дорогі батьки! Вітаємо вас з одним з найперших значущих подій в житті цього чарівного створення – крестинами. Бажаємо, щоб ангел-хранитель, який з сьогоднішнього дня буде опікати прекрасне чадо, був милостивий і ласкавий, щоб він охороняв і застерігав від всіх бід і нещасть, щоб згущуються по життю хмаринки розганяв і завжди був поруч!

Сьогодні у вашої дочки відбулося друге народження і отримання особливого імені. Це таїнство має зігріти серце і душу, подарувати надію на те, що в майбутньому вдасться уникнути будь-яких негараздів і страждань, які могли б заподіяти біль душі і серця. Прийміть, будь ласка, мої щирі вітання з хрестинами вашої дівчинки. Бажаю вашій доньці внутрішнього стрижня, що є гідною підтримкою від будь-яких життєвих негараздів. Бажаю безмірного щастя і душевного задоволення, радості від кожного прожитого дня.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19