Гарні привітання з Пасхою українською

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще – в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

Нехай сонечко добром з небес зігріє тебе в Великодній день. Христос Воскрес! Нехай серце лише щирою любов’ю багатіє, друзі нехай ніколи не зраджують. Бажаю бути добрішими багатьох, щоб все робилося не дарма. Сердечно вітаю з Пасхою тебе.

Привітати з Пасхою

Привітати з Пасхою українською мовою

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

З Світлої Великоднем! Благополучних і спокійних днів, добра тобі і твоєму дому. Нехай Господь захищає від усіх бід і береже твою душу.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

Нехай цей пасхальний день дасть всім людям сил жити згідно божим заповідям – в мирі та любові, радіти і передавати цю радість рідним і близьким. Бажаю всім нам терпіння, милосердя і взаєморозуміння. Христос Воскрес!

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13