Гарні привітання з Трійцею у прозі

Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

З Трійцею! Бажаю потрійний радості: від безумовного взаєморозуміння з близькими серцю людьми, від неймовірних успіхів на трудовому поприщі і від чудових успіхів у щасливій особистому житті!

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12