Гарні привітання з Великоднем своїми словами, до сліз

Весна! Благодатний вогонь в небесному місті Єрусалимі. Світле Христове Воскресіння. Велике свято і велика радість для всього християнського світу. Нехай частинка цієї радості залишиться з тобою весь рік і підбадьорює, додає тобі сил в скрутну хвилину. Не гай віру, радуйся кожному новому дню. Нехай твоя душа не знає що таке скорбота і смуток, але перебуває в любовідо Всевишнього і ближнім. Я тебе люблю. Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім’ї, здоров’я і лада в твоєму домі.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12