Християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Даруйте посмішки та теплі слова. Людину можна зробити щасливою буквально за мить, головне обрати правильні слова з підібраних нами найкращих християнських привітань з днем народження до сліз

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господа Бога за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і єднають, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без хвилювань, тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас все дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почутими! Благоденства вам і мирного життя, гармонії на душі і спокою на серці, вічного здоров’я та порятунку! Вірного шляху життя вам разом з Богом!

Сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові і розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцною основою для того, щоб здійснювати добрі справи, бо свідчить нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай батько наш благодатно заповнює ваші тілесні і духовні сили, і береже вас в доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте,подавець наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, любите щиро! І нехай молитва буде в ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам, і вашим близьким і рідним!

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем ​​народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12