Кращі привітання з Медовим Спасом у прозі, до сліз

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Медовий спас. Як багато в цій назві свята. Нехай твій святковий день обов’язково стане справді гідною і подарує багато приємних, особливих емоцій. Бажаю тобі, щоб релігійне свято висвітлив твоє серце і душу, дозволив зрозуміти, наскільки важливими виявляються ознаки долі. Я поспішаю привітати тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас, адже він є унікальним і сприяє душевному перетворенню кожної людини. Вірю в те, що милість цього свята обов’язково торкнеться і тебе. Прийми мої щирі слова не тільки в якості жесту уваги, але і у вигляді справжніх, цінних побажань. Я насправді хочу і вірю в те, що ти знайдеш себе в цьому житті, а Господь посприяє тому, щоб ти виявилася воістину щасливою. З Медовим Спасом я тебе вітаю, бажаючи перетворення твого внутрішнього і зовнішнього світу.

Славний свято – Спас Медовий! У цей день все солодко. Так нехай же всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений – одружитися, а тим, хто у сварці – помиритися.Всім, хто худий – погладшати, а тим, хто товстий – схуднути! Будьте щасливі!

Сьогодні день особливий, сьогодні свято Медовий Спас! У цей світлий, радісний торжество хочу від душі вас привітати і побажати достатку! Бажаю вам трудиться як бджілки, все робити з натхненням і піднесенням, нехай робота приносить задоволення! Бажаю солодкої як мед життя, насиченою, здоровою, бадьорою! Нехай йде літо, але залишає тепло і красу в ваших серцях. Бажаю, щоб вам завжди щастило, нехай у вашому житті присутній медова, солодка любов! Живіть здорово і багато! Зі святом!

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15