Кращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Кажуть, що якщо щиро повірити в диво, то воно обов’язково станеться. Тому вас, рідні мої, прошу повірити в своє особисте, потаємне диво. Адже напевно у кожного є бажання, про які не прийнято кричати. І дуже хочеться, щоб кожне з них нарешті збулося. Нехай разом з вогнями на ялинці запалиться і наша зірочка, яка буде зберігати в будинку любов і благополуччя. З наступаючим!

З ким зустрінеш Новий рік, з тим його і проведеш. Сьогодні за столом я бачу тільки тих людей, з якими я дійсно бажаю провести майбутнє свято. Тому мені хочеться побажати вам, добра, щастя і умиротворення. Забути про проблеми, негаразди і нестатки. Мати в своєму житті тільки те, що ви хочете. З новим роком друзі! З новим щастям!

Новий рік і Різдво – найголовніші свята зими, а може і всього року. У цей час ми уповільнюємо божевільний біг, прислухаємося до скрипу снігу під ногами, вдивляємося в блиск святкових вогніві під бій курантів про себе вимовляємо найзаповітніші слова. Ми бажаємо, щоб наступаючі новорічні і різдвяні вечори подарували вам масу позитивних емоцій і поклали початок новому періоду в житті – яскравого, щасливому і запам’ятовується!

Зі святом! Добивайся нових вершин, сміливо йди вперед – ти на вірному шляху! Залиш все непотрібне в році, що минає, адже в новому тебе чекають приголомшливі, прекрасні події, які принесуть щастя і впевненість у завтрашньому дні!

Коли білосніжною розсипом снігу закутала земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас з прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в домі панують затишок, мир спокій і достаток. З Новим роком та Різдвом Христовим! Загадуйте швидше ваші бажання, адже в таку чудову пору вони просто зобов’язані виповнитися!

З новим роком і Різдвом! Нехай ці свята виконають ваші мрії, принесуть удачу, додадуть здоров’я, наповнять серця радістю і щастям! Вірте в себе, любите всією душею, щоб кожен новий день починався з посмішки і був схожий на добру казку!

Дорогі наші партнери, Новий рік вже наступає на п’яти! Давайте зробимо так, щоб Свиня допомогла успішно реалізувати всі наші нові творчі плани, допомогла досягти амбітних цілей, піднесла нам нові звершення і цікаві професійні завдання. Нехай відносини в нашому і без того дружному колективі будуються тільки на взаємоповазі і бажанні розвиватися, рука об руку йти з професійного шляху. Ну і, звичайно ж, нехай нас не обійдуть стороною матеріальні блага. З новим роком і Різдвом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14