Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Поздоровляю з Пасхою і від усього серця бажаю любові, надії і щастя, достатку, добра і терпіння, здоров’я, міцних сил і миру, добра, удачі і натхнення, великих чудес в житті, як це свято, радісних днів, як новина про воскресіння Ісуса і душевного тепла, як яскраве сонце.

Світле свято Воскресіння Христового. Проведіть цей день з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай він принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай береже вас Господь від усякого лиха і негод.

У цей славний і добрий свято Пасхи я побажати хочу від щирого серця великого і смачного паски для дружної і міцної твоєї родини, світлого блага втвоєму домі і щирого щастя, здоров’я і миру, надії і віри, вірною удачі і милості душі.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Воістину Воскрес! Бажаю сімейного довголіття, особистісного зростання, процвітання в обраній професії, безжурного настрою і відмінного самопочуття.

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13