Кращі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Даруйте посмішки та теплі слова. Людину можна зробити щасливою буквально за мить, головне обрати правильні слова з підібраних нами кращих привітань з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Останній шматочок яблучка, з’їдений в це свято, виконує бажання! А я тобі бажаю, щоб всі яблука для тебе були чарівними і приносили радість і заспокоєння! Нехай Яблучний Спас подарує хороший рік і добру зиму!

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров’я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.

У це світле свято бажаю миру і процвітання дому, щоб рідні ніколи не знали хвороб і напастей, а злі язики ніколи не сміли нашкодити або зіпсувати настрій. Нехай ангели зберігають всю Вашу сім’ю.

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як літо, щедре на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Хочу привітати вас з Яблучним Спасом і, звичайно, побажати всього самого сприятливого і світлого, чого б ви самі собі побажали. Це свято має велике значення для нашого народу, тому ми повинні завжди пам’ятати про цей день і почитати це свято. Незважаючи на те, що на календарі у нас сьогодні ще шосте серпня, насправді, за традиціями саме після Яблучного Спаса починає вступати у свої права осінь. Я бажаю вам гарного настрою протягом осінніх холодних місяців, нехай ніяка депресія не буде вам страшна. Миру вашого будинку, а також всього самого сприятливого вашим друзям. Їжте освячені яблучка, щоб набратися сил і енергії. Проведіть цей святковий день разом зі своїми рідними та друзями. Здоров’я вам міцного, і нехай удача завжди буде на вашому боці. Всього вам найкращого і світлого.

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13