Красиві привітання з Благовіщенням українською

Даруйте посмішки та теплі слова. Людину можна зробити щасливою буквально за мить, головне обрати правильні слова з підібраних нами красивих привітань з Благовіщенням своїми словами

Скільки радості і світлого торжества в прекрасному святі Благовіщення! Скільки щастя несе він християнам усього світу – і скільки добра приніс він тобі! Нехай все, що дорого і любимо, оточує тебе в житті і дає тобі натхнення, нехай любов супроводжує тебе всюди!

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Всіх православних вітаємо з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і бажаємо всім пізнати материнську любов, турботу, щиру радість, окрилює щастя і всеосяжну любов! Дякуйте своїх близьких за щирі почуття і даруєте їм теплоту і доброту!

З Благовіщенням вітаю! Бажаю отримувати завжди тільки благими звістками, не знати горя і зради, розчарувань і смутку. Хай щастя присутній щодня і ніщо не зможе затьмарити його. А ще бажаю міцного здоров’я, адже це найголовніше, що є в нашому житті.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17