Красиві привітання з Медовим Спасом українською

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого.

Вітаю тебе, мій коханий, з Медовим Спасом! Нехай Бог тебе зберігає і дарує спасіння! Щоб будь-які дороги вели тебе завжди до дому! Щоб ніякі невдачі не збивали тебе з правильного, обраного напрямку! Щоб життя у нас з тобою було солодким та гладкою!

У Медовий спас хочу знати, що ти відчуваєш внутрішню гармонію, чуєш спів серця, відчуваєш зліт своєї душі. Нехай весь день проходить тільки з позитивними подіями, а свято підказує, як потрібно розвиватися далі, що потрібно робити, щоб зберегти настільки прекрасний настрій. Сьогодні ти неодмінно купуєшся в теплій річці, а потім – прогулятися по полю. Увечері ми скуштуємо солодкого меду з маковими пирогами, насолоджуючись душевними розмовами. Ми скажемо один одному багато приємних слів і, звичайно, моє побажання тобі прозвучить щиро, а тому збудеться. Рідненький мій чоловічок, будь ласка, будь щасливим і вір в прихильне ставлення долі, адже тільки в цьому випадку ти зможеш відзначити: «Я насправді щасливий!». Приймай щирі вітання з прекрасним літнім святом, яке потрібно відзначити поруч зі своїми близькими людьми.

Привітати з Медовим Спасом

Привітання з Медовим Спасом українською мовою

Вітаю з Медовим Спасом. Бажаю медового щастя для душі, медової любові для серця, медового смаку для кожного дня благодатній і мирного життя.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодко жити, любити і мріяти, добротно працювати, прагнути до успіху і справляти з усяким справою.

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Хочу побажати солодкої і яскравого життя, яка неодмінно буде основою для подальшого розвитку і втілення в життя найпотаємніших побажань. Нехай Господь гарантує захист і направляє в правильному напрямку, усуває всілякі випробування. Хочу побажати успішного дня і щасливої ​​долі, щоб все неодмінно знаходило реалізацію в житті, ставало основою для твого подальшого розвитку. Дорогий людина, ти заслуговуєш тільки найщиріших слів і, звичайно, найпотаємніших побажань на Медовий спас, один з найпрекрасніших і чудесних свят релігійного світу. Будь ласка, вір в те, що у тебе все неодмінно реалізується так, як заплановано, що Господь зможе зберегти і захистити від усіляких перешкод. Бажаю тільки яскравих емоцій, щоб вони зігрівали тебе і багаторазово доводили, наскільки життя в дійсності може бути прекрасною. Приймай яскраві і потаємні побажання з Новим Спасом, привітання!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14