Красиві привітання з Трійцею у прозі, до сліз

У день Святої Трійці слід побажати Вам міцної віри, праведного життя і справжніх помислів. Нехай слово Боже сьогодні зійде до серця кожного. Нехай відпустить Вам господь всі ваші гріхи, вільні і невільні.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю яскравого сонячного світла щастя в твоєму житті, ніжного вітру любові і натхнення. Нехай з трав і зелені надій, квітів і фарб радості стелиться твій подальший життєвий шлях.

Хочу вам побажати в свято Святої Трійці впевнено йти до своїх цілей, ніколи не відступати назад і вірити, невпинно вірити в те, що життя дане тільки для самого кращого! Нехай найголовніші чудеса неодмінно очікують попереду, а доля підносить найдостойніші подарунки!

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

У світле свято Трійці бажаю вам добробуту, терпіння, доброти і здоров’я всім вашим рідним. Нехай вас оточують тільки добрі, вірні і щирі друзі, а ваша сім’я цінувати все, що ви для них робите.

Сердечно вітаю вас зі святом Святої Трійці! Бажаю вамуникнути спокус пороку, берегти свою віру, як мати береже новонароджене дитя. Живіть мудро і чиніть справедливо з ближніми, не забуваючи про християнську любов. Бажаю вам і вашій родині здоров’я, бадьорості духу, благополуччя і процвітання. Нехай не покине вас Господь Вседержитель, син його Ісус Христос, а Святий Дух зійде на вас і осінить своєю благодаттю.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

У світле свято Трійці прибери своє житло від сміття і непотрібних речей, а серце і душу – від образ, прикростей і зневіри. Прикрась свій будинок зеленими, пахучими травами, а життя – любов’ю, терпінням і милосердям. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13