Красиві Різдвяні привітання українською

Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров’я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мир Божий перебуває в твоєму серці, а в душі запанує спокій і умиротворення. Ніколи не відступай від своїх цілей. Будь щасливий і успішний в справах!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Аромат хвої, блиск вогників, затишок на душі .. це Різдво! Чудовий, чарівне свято. Нехай він подарує нескінченну радість, велике щастя і міцну любов! В цей день народився Ісус, почалося нове життя – бажаю і вам почати нове життя з чистого аркуша, і нехай в ній присутні лише радісні події! З Різдвом!

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.

Нехай в Різдво Христове кожне серце наповнюється почуттями, щоб милосердям ми були сповнені і дарували лише добро.

Мила сестра, з Різдвом тебе. Нехай в цей щедрий свято виповниться заповітне бажання і світла надія, нехай щастям і веселою атмосферою буде повна хата, хай снігу хрест і яскраве мерехтіння зірок подарують чарівні відчуття і чудовий настрій, нехай в це свято згадаються дитячі мрії і добрі традиції.

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12