Оригінальні привітання з Трійцею українською мовою

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею у прозі

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

Вітаємо всіх християн зі святом Святої Трійці! Цей день ми шануємо як день народження Новозавітній церкви. Трійця завжди асоціюється з оновленням природи, з приходом справжнього тепла. Нехай тепло буде не тільки за вікном, але і на душі у кожного. Миру і добра кожному будинку!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

З Трійцею! Бажаю в світле свято таких же світлих і радісних почуттів і емоцій. Нехай радісна атмосфера свята наповнить душу теплом і світлом. Бажаю Божого благословення, любові, достатку і удачі!

Вітаю з Трійцею! Нехай Пресвята Трійця допоможе в житті так прилаштуватися, щоб жити на широку ногу, з широкою душею і у широких берегів щастя. Бажаю здоров’я, любові, душевного тепла, радости серця свого, нескінченних надій і збутової добрих бажань.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Вітаю тебе зі святом! Сьогодні – Трійця, так нехай же в цей день здійсняться всі мрії і бажання! Нехай життя відкриє перед тобою нові горизонти і чудові перспективи, нехай тебе чекають тільки злети, і ніколи не буде розчарувань!

Вітаю з чудовою Трійцею! бажаю, щоб в кожній дивовижною душі розквітала саме сьогодні потрійна любов, переливаючись Вітчим благословенням, синівську шану і неймовірною Духовністю, з кожним днем ​​роблячи нас все щасливішим!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12