Привітання з Різдвом простими словами

Даруйте посмішки та теплі слова. Людину можна зробити щасливою буквально за мить, головне обрати правильні слова з підібраних нами красивих привітань з Різдвом простими словами

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

У цей чарівний зимовий день, коли весь світ святкує народження Ісуса Христа, хочеться побажати вам миру і благополуччя, здоров’я і душевного спокою. Нехай за сердитою хуртовиною полетять печалі і тривоги, а через поріг вашого будинку увійдуть всередину нього три сестри – Віра, Надія і Любов. Адже якщо ці три сестриці збираються разом в одному будинку – там народжується і росте щастя! Нехай ваше маленьке щастя з крихітного немовляти виросте до величезного велетня, щоб ви змогли поділитися ним з оточуючими! Будьте завжди щедрі і вам воздасться! Добра вам і божої благодаті!

Вітаю з чудовим і знаменним Різдвом Христовим! Здоров’я, добра, любові, миру, гармонії і вічного земного милосердя! Нехай Віфлеємська зірка виконає всі ваші бажання!

З новим роком! З Різдвом! Мирного неба, веселих свят і відданих друзів!

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю світлого щастя, світлої любові, світлої радості та світлих надій. Нехай в це свято в твоєму житті станеться диво, нехай мир і достаток тобі пошле Господь.

Христос народжується – віддамо славу йому! У цей світлий день і назавжди бажаємо вам чистоти в помислах, щастя в житті, радості в спілкуванні, добра в свої вчинки, будьте здорові душею і тілом!

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

З Різдвом! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями! Нехай життя радує приємними зустрічами з друзями, а доля – великою удачею! Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято – справжнім дивом!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11