Щирі привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Сьогодні настав Медовий спас, особливе свято, який потрібно неодмінно відзначити по-особливому. До того ж у вас існує шанс на це. Найважливіше – це скористатися наданим шансом для того, щоб відкрити тільки найпозитивніші межі світу, повірити в прекрасні події, які неодмінно повинні відбутися. Дорогі брати і сестри, приймайте найщиріші побажання з Медовим Спасом, святом, яке потрібно відзначити яскраво, з вірою в майбутнє. Хочу побажати успіху в житті і захисту Господа, впевненості у світлому майбутньому, яке неодмінно має настати. Нехай ніколи не буде болю і негод, а в серці буде тільки весна, приємна надія на досягнення поставлених завдань. Медовий спас – це особливе свято, який вже потрібно неодмінно відзначити, тому використовуйте відповідну можливість.

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого.

Вітаю з Медовим Спасом! Нехай в цей день зачаровують ароматами і смаковими якостями медові пироги, які приготовлені з турботою ближніми людьми. Нехай у домі панує атмосфера позитиву і віри в прекрасне майбутнє, адже Божа милість обов’язково повинна відчути по-особливому. Бажаю, щоб у твоїй душі з’явилася гармонія, яку складно описати словами. Сподіваюся, що такий унікальний свято, як Медовий спас, обов’язково посприяє натхненню і можливості в повній мірі насолодитися позитивом навколишнього світу. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке повинно виходити від душі, серця. Нехай настільки позитивні зміни принесе саме Медовий спас, свято, яке асоціюється тільки з найкращими моментами в православній і світському житті. Прийми щирі слова, які сформульовані в моє привітання.

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб солодкість меду відчувалася на устах, щобсолодким медом лилися слова коханої людини, і щоб ваше щастя було солодким і смачним, як мед!

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Сонечко іскриться в кожній крапельці запашного меду. Солодкий аромат розноситься по всій окрузі. Чути дзвін з церковних дзвіниць. Тиха радість переливається від серця до серця. Усюди чути теплі привітання, люди пригощаються бурштиновим медом. Неспішної ходою прийшов Медовий Спас! І я хочу від щирого серця привітати вас, мої солодкі! Радості вам, миру і благополуччя!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15