Щирі Різдвяні привітання простими словами

Сьогодні перед нами відкриває завісу велике церковне свято – Різдво Христове! У цей день і сонце світить по особливому, природа перетворюється, а люди стають добрішими! Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб думалося тільки про хороше і відбувалося все найпрекрасніше!

Настав Різдво, особливий і велике свято. Нехай в цей день, всі Ваші бажання з’єднуватися в благодатній молитві до нашого Спасителя, який подарував нам надію і віру в майбутнє. Всього самого найкращого Вам. Зі святом!

Сердечно вітаю Вас зі святом Різдва! Нехай маленький Ісус з’явиться у Вашому житті і стане початком духовного перевтілення. Щоб завжди і всюди Вас оточували неосяжна доброта, неймовірна душевність, безмежна радість і справжні чудеса!

Тут в принципі можна використовувати деякі вітання, які знаходяться вище в тексті, але ми знайшли те, що підходить найкраще.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Справжнього чоловіка, прекрасної людини і відмінного товариша, вітаю з Різдвом Христовим! В цей великий господній двонадесяте свято бажаю – благополуччя, душевної рівноваги і внутрішньої гармонії, достатку, уваги і людського тепла. Хай щастя і любов поселяться в твоєму домі. Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати міцного здоров’я, вічного блага, світлої надії, щирої любові, справжнього щастя, вірною удачі, безсумнівного успіху, красивої мрії, згасає віри і бравих сил. Нехай твій ангел завжди веде тебе по великій і рівній дорозі!

Дорогий тато, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб була щедра твоя доля на добрі подарунки, щоб у родині був вірний лад і світлий затишок, щоб на душі панувала тиша й благодать, а в серці твоєму розливалася пісня любові під мелодію надії.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12