Щиросердечні привітання з Великоднем українською мовою

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою – щедрою, віра – міцної, надія – безсмертної, а любов – безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай життя буде сповнене радості і повниться моментами веселощів, посиденьок з товаришами, хорошими вістями, розкішними вечорами!

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році – Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня – хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід – принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом – полюбити ближнього свого.

Христос воскрес ми говоримо, з надією і посмішкою. Бажаємо, щоб мир, добро з небес сьогодні зійшло. Здоров’я, радість, умиротворення, спокій в душі, святе натхнення, підтримка близьких, допомога від друзів, всіх мирських благ і стіл повна чаша, і віра в краще, любов, надія, і удача, і багато світлих днів. Зі святом Великодня!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Залиш всі образи, прикрощі та неприязні в минулому. Час розпочато нове життя, і я бажаю, що б вона вийшла саме такою, якою ти її задумаєш. Нехай Господь привнесе в неї добро, щастя і любов, і нехай в ній не буде місця заздрості, злості, нерозуміння і ворожнечі. Миру і тепла твого дому!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13