Зворушливі привітання з хрестинами до сліз

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

У цей славний і радісний день в твоє серце увійшла православна віра, вітаю з крестинами. Шлях доля буде доброю і світлою, нехай життя обдарує щастям і любов’ю, хай ангел завжди оберігає і зберігає тебе.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Поспішаю привітати тебе з крестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Дзвін і благословення Бога була даровано сьогодні вашій донечці. Тепер вона народила в новому світі – в духовному. За її успіхи тут відповідають хреснібатьки, які повинні спрямовувати свою названу дочку на шлях добра і світла, розвивати в ній любов і милосердя до всіх оточуючих. У світі немає нічого більшого, ніж таїнство хрещення. У цей момент невинна дитина постає перед Господом, приймаючи дар його благословення, і ангела в захисники собі на все життя. Батьки, хочеться від щирого серця привітати вас з таким хвилюючим і значущим моментом життя вашої малятка. Нехай він тихенько спить у своїй колисці, тепер вона точно надійно захищена крилом свого ангела від усього поганого і поганого, вона оточена світлом і добром.

Привітання з хрестинами до сліз

Привітати з хрестинами своїми словами

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17