Зворушливі привітання з Трійцею до сліз

Все мирян вітаю з Трійцею! Нехай святість цього свята пронизує кожного, нехай троїсті союз святого отця, сина і духу надихають вас на добрі справи, оберігаючи від злості, заздрості і ненависті. Нехай любов близьких, зігріває, вірність береже дружбу, а чесність стане гідністю кожного!

Вітаю з Трійцею. Бажаю сім щасливих нот в цьому житті: добро, цінних заощаджень, милих посмішок, фантастичних ідей, дзвінкого сольфеджіо душі, вірні клятві в любові, невтомної сили і величезного статку.

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це – чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму – успішними ідеями, а чаша достатку – матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

На свято Трійці хочу побажати вам всіляких благословень! Щоб щастя, світло, тепло і любов назавжди оселилися у вашому серці! Розквітайте і живіть в задоволення, адже життя – Найцінніший подарунок для кожного з нас! Нехай цей день осяє ваш світ світлом, нехай в сімейне вогнище прийде святе тепло. У нашому світі не повинно бути одиноких і кинутих людей. Бажаю вам зустріти це чудове свято в колі дружньої родини. Найчастіше дякуйте Богові і долі за те, що у вас є прекрасна сім’я, хороша робота, вірні друзі. Нехай віра завжди супроводжує вас і не залишає ні на секунду! Нехай те, про що ви мрієте, збудеться якомога швидше. Чи не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу і красу життя. Нехай все буде так, як ви самі хочете. Бажаю вам любові і терпіння до ближнього. Нехай Бог благословить вас!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12