Зворушливі привітання з Водохрещем

Даруйте посмішки та теплі слова. Людину можна зробити щасливою буквально за мить, головне обрати правильні слова з підібраних нами оригінальних привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай Господнє Богоявлення освятить твоє життя світлом і направить на шлях істинний, збереже від бід і зловтіхи, вкриє від небезпек і хвороб твоїх рідних і тебе самого. Миру тобі, чистих помислів і благоденства.

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Вітаю зі святом святих! Бажаю душевного спокою, легкості на серце і міцного здоров’я тобі і твоїй родині.

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11