Гарні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

В чистий і світлий твій день, в свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоб Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб твій добрий твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

В день твого явища на світло пролунав крик і пролилися твої сльози, і Бог тебе почув і послав тобі ангела-хранителя, щоб більше не було тобі страшно. І нехай Господь завжди тобі допомагає, і нехай твій шлях завжди буде світлим і добрим. У твій день народження бажаю здоров’я, миру, благодаті і любові.

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і згасає віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем ​​в твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердною.

Вітаю з днем ​​народження! Розкрийте вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11