Гарні привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

Великий, добрий, наповнений радістю і святістю свято Благовіщення приходить до нас навесні. За старовинним повір’ям цей день був стартовим на початку теплого сезону, земля розкривала свої обійми, прокидаючись від зимового сну. Люди вірили, що в цей день зі своїх нір вилазили плазуни звірі з комахами. Зараз я від щирого серця вітаю вас з цим святом святості. Бажаю, щоб в цей день до вас долинали лише радісні і добрі новини з подіями. Нехай ваше життя стане немов повноводна ріка, тільки не потонемо в мирському спокусу і брехні. Бажаю, щоб вас оточували тільки ті люди, які щиро бажають вам добра і успіхів, без єдиної краплі заздрості. Нехай Бог продовжує щороку вашому житті, наповнюючи його своїм світлом. Відкиньте всі злі помисли і вирушайте назустріч благим намірам, зі святом.

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир і гармонію. Нехай будинок повниться затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли і дії. Щастя вам, благих вістей, добра і любові. Нехай ваша віра буде міцна і непохитна!

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Благодаті і спокою душі, любові такої, щоб зігріла серце, вогню в очах, здоров’я, бачити світу красу я в цей день бажаю вам сердечно! День радісний і світлий для мирян – Благовіщення нехай зміцнить вашу віру, подарує, терпіння, сили і доброту!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16