Гарні привітання з Водохрещем українською

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!

В день хрещення нехай Бог залишить поруч з дитиною одного зі своїх ангелів, який буде оберігати долю цієї дитини! Береже вас Господь!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день замерзнуть всі печалі, але теплою і відкритою залишиться твоя душа. Бажаю краплями святий водиці наповнитися здоров’ям, силами, любов’ю, вірою і втіхою, бажаю щасливою людиною продовжувати свій благодатний шлях.

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Нехай Бог пошле тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твоя сім’я живе в радості й достатку. Вітаю з Хрещення Господнього!

Нехай твоє життя буде яскравою, красивою і прекрасною, як Водохресний сніг, хрусткий на морозі. У світлі нічних вогнів він іскритися, немов розсипи кристалів, немов діаманти на дорогий гламурної шубі. Нехай сніг подарує тобі в Хрещення не тільки сибірської здоров’я, міцні м’язи і відмінне бадьорий настрій, але і стане символом нової, прекрасної і чистої життя в любові, достатку і процвітання. Нехай радість і любов будуть завжди з собою, нехай ніжність і ласка подарують тобі багато радості в Новому році, і нехай з твою холодну голову не будуть переслідувати погані думки, образи і всі неприємності залишаться в минулому, адже. Гладячи в діамантове небо, важко сумувати, плакати і жаліти себе – воно вабить своєю чарівною притягальною силою, як і хрусткий Водохресний сніг під ногами.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12