Короткі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

Нехай Господь допомагає в здійсненні планів, направляє на істинний шлях, благословляє починання і оберігає від нечистого. З Хрещенням!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Весь православний і віруючий народ вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вірити в своєсвяте походження, напучувати своїх дітей і жити за заповідями!

З Хрещенням Господнім! Бажаю звільнити серце від образ, а душу – від розчарувань, бажаю очистити життя від зла, а свої думки – від дурниць. Здоров’я, миру і благополуччя!

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим!

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Хрещення Господнє нехай принесе благополуччя, спокій, удачу, багато добрих друзів, гарні враження, веселі моменти, впевненість в кожному дні і найміцніше здоров’я на світі!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8