Кращі привітання з Благовіщенням українською мовою

Зі святом Благої вісті, отриманої Дівою Марією від Ангела! Господь з нами, нехай сила Всевишнього зберігає тебе від зла, хвороб, заздрості, смутку і нещасть. Радуйся і благоденства довгі роки, славлячи Господа!

Нехай в цей славний день Бог благословить вас на щасливе життя, нові починання і трудові подвиги. Нехай ваше тіло наповниться нескінченною енергією і життєвою силою. Нехай ваші думки течуть спокійно і рівно. Нехай вас оточують тільки добрі і чесні люди, з якими вам комфортно і приємно.

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15