Оригінальні християнські привітання з днем народження простими словами

Від щирого серця вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Вітаємо тебе з днем ​​твоєї появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Нехай Господь тебе благословить, адже колись Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброї надією серцяі щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоє поява на світ – не просто звичайна подія, а чудове звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало благих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких воістину щасливою.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

У твій день народження, коли запалала твоя зірка, нехай небеса подарують сили тілу і надію душі, нехай міцної залишається твоя віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, нехай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і щастям.

Нехай твоє життя буде сповнене позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, чемодан посмішок і кошик любові! Не забувай мріяти івірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем народження!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10