Оригінальні привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітати з Яблучним Спасом у прозі

Вітаю Вас щиро з Яблучним Спасом! Забудьте про всі печалях та негаразди, збираючи урожай, вірте тільки в найкраще і добре, що є на цьому світі. І нехай урожай ваш буде солодкий.

Ну, ось і настав цей чудовий свято, яке відзначають щорічно саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який знаменує собою настання нового сезону, який слідує за влітку. Звичайно ж, в свої права починає вступати осінь. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати всього самого приємного і доброго. У цей день ви повинні відвідати храм, щоб освятити урожай яблук, який підніс вам Господь. Не дарма це свято по-іншому називається як Преображення Господнє. Це означає, що природа починає перетворюватися, а точніше літо змінюється восени. Зима теж вже не за горами, тому освячені яблучка будуть дуже до речі. Наберіться сил, щоб вистояти холодну погоду. Бажаю вам міцного здоров’я і всього самого найкращого. Нехай день буде наповнений радістю.

На щоках від посмішок ямочки, все сьогодні їдять яблучка. Вітаю з яблучним Спасом, нехай Господь береже вас за пазухою. Нехай в житті все, виходить, нехай бід і хвороб у вас не трапляється. Достаток нехай повноводною річкою, а успіх нехай за вами горою. Щоб пісні звучали тільки радісні, а думки були тільки милостиві.

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть справжніми чеснотами!

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Шановні православні! Привітаємо один одного зі світлим Днем – Днем Преображення Господньою дорогою. Освятимо дари землі в храмах, скуштуємо яблучних плодів Другого Спаса, почастуємо медом близьких і зміцнимося в вірі. Будемо сподіватися на добре майбутнє, слухати, що підказує нам Отець Небесний, і щиро любити один одного.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13