Привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

З Благовіщенням! Бажаю блага в житті, блага на душі, блага в дорозі і блага в твоїх вчинках. Нехай щасливо буде твоє серце і нехай Пресвята Богородиця вкриє тебе від злих бід.

Нехай затишок і тепло складають твій рідний дім, близькі дарують любов і турботу, а будь-які справи неодмінно вдаються. У свято Благовіщення бажаю всіляких земних благ і радостей, але при цьому не забувай і про душу – вона завжди з тобою, вона підкаже вихід з важких життєвих лабіринтів і збереже твою віру в кращої долі ..

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Вітаю всіх православних з найсвітлішим святом, Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Бажаю, щоб кожен в цей день знайшов сонце над своєю головою і доброту в своїй душі. Нехай серця наповняться любов’ю і світлом!

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці від щирого серця ми сьогоднівітаємо всю вашу сім’ю. В такий чудовий і дуже важливий день для всього православного світу нам так хочеться побажати вам тільки найкращого і світлого. Нехай віра в Господа і Богородицю буде жити в ваших серцях, не даючи там оселитися заздрості, злості і іншим темним думкам. Нехай у вашому домі завжди буде достаток, нехай здоров’я ніколи не покидає вас, а всі хвороби і інші неприємності обходять ваш поріг стороною. Дуже хочеться, щоб в двері стукали тільки гідні, чесні і справедливі люди, які принесуть разом з собою щось хороше і світле. Нехай та блага вість, яка була дана зверху Богородиці, стане і для вас новою сторінкою в житті, в минулому нехай залишається все погане, недомовки і неприємності. Наповнюйте свій кожен день оптимізмом і любов’ю до оточуючих.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14