Привітання з Водохрещем українською мовою

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

З днем ​​Господнього Богоявлення! Нехай в цей день простяться всі образи і гріши! Нехай Господь Бог піднесе кожній людині саме те, чого він потребує.

Нехай цей день, день Хрещення Господнього, буквально пронизаного святістю, добром і світлом, наповнить усім цим і Вас, а заодно очистить від скверни, принесе щастя, радість і душевний спокій!

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров’я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров’я, любові і всіх благ!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12