Щирі привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

У свято Благовіщення пресвятої Богородиці, в день, коли світу з’явилася блага вість, я бажаю вірною віри і допомоги Господа, вічного спасіння і позбавлення від грішних помислів, доброго і благодатного шляху по життю, вдосконалення себе і очищення душі.

Архангел Гавриїл приніс Діві Марії сьогодні благу звістку: вона повинна народити Месію – того, хто своє життя віддасть за цей світ і за все наше людство. Я вітаю тебе і хочу побажати, щоб свята Марія взяла вас під своє заступництво і подарувала безліч благодатей.

Всіх мирян хочу привітати з світлим святом Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа всіх вас оберігає, захищає від бід і веде вас по життю, висвітлюючи ваш життєвий шлях!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітати з Благовіщенням у прозі

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Від душі бажаю ніжних і щирих почуттів любові і доброти. Нехай всі справи вдаються, а починання приводять до успіху. Ніколи не падай духом і прагни до досконалості. Живи чесно і не осуджує інших. І нехай твоє життя заповнять радість і щастя!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15