Щирі привітання з Пасхою

У цей християнське свято бажаю виключно стійкого здоров’я, захоплюючого щастя, безтурботного світу, сміховинного веселощів, духовної краси і дивовижною любові! Нехай затишок, порядок і злагода панують під дахом твого житла! Зі святом! Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітання з Пасхою до сліз

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві – Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква – щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

У цей світлий весняний день прийміть мої щирі вітання! Нехай свято Великодня обдарує вас радістю, щастям, відмінним здоров’ям і веселим настроєм. Нехай наш захисник Ісус Христос почує всі ваші молитви і допомагає вам у всіх справах. Христос Воскрес!

Думаю, сьогодні, найвдаліший день, щоб подякувати Господу за все його милості, якими він обдарував нас. Нехай же не вичерпаються його подарунки і наші долі будуть завжди освітлені Його благословенням і милосердям. Щасливого дня!

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!

Христос Воскрес! Вітаємо зі святом всіх християн. Нехай Господь пошле Вашій родині здоров’я, благодать, достаток. Нехай у серці живуть добро, віра і любов. З великим святом Пасхи!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14