Щирі привітання з Пасхою

В день Воскресіння Христового нехай збудуться всі найпотаємніші мрії, робота принесе очікувані плоди, відпочинок буде повноцінним і приємним. Бажаю сьогодні почути багато поздоровлень і добрих слів від друзів, родичів і просто знайомих людей. Нехай настрій буде прекрасним, а душевний настрій бадьорим. Бажаю гармонії у всіх сферах життя і нескінченного величезного щастя!

Христос Воскресе! Сердечно вітаю вас зі святом світлого Христового Воскресіння з мертвих! Нехай мир Божий, заступництво Пресвятої Богородиці, молитви всіх святих будуть з вами і вашими рідними! Бажаю духовного зміцнення, любові і злагоди, миру і щастя, благополуччя і душевного спокою!

Нехай цей священний православне свято посіє в душі гармонію і єдність, занесе в житло теплим вітерцем радість і веселощі, наповнить серце любов’ю і ніжністю!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався тепломі затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскресе! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, посмішок добрих осіб, здоров’я близьким, тепла дому, трепетною радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Нехай Воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Господь!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14