Щирі привітання з Водохрещем до сліз

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Сьогодні настав день великого, благословенного свята – Хрещення Господнього або Богоявлення! День, коли християни проводять очищення душі і тіла, купаючись у святій воді, змиваючи з себе тягар гріхів. Бажаю вам у цей день божого благословення, настанови на шляху істинного, міцного здоров’я, світлого духу і яскравих, позитивних думок!

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Вітаю зі святом радості душі і віри серця, з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб чиста і освітлена вода змила з тебе всі хвороби і печалі, розчинила всі біди і тривоги. Нехай стане добрішим і світлішим твоя душа, нехай править життям щирість і добродійство.

У цей день хочеться побажати тільки світлого, справжнього, чистого. Нехай все погане проходить повз, а все хороше – чекає біля дверей. Добра, променистого сонця, вдалою дороги, відданих і справжніх друзів поруч. Регулярного везіння, творчих ідей, веселих вихідних.

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем українською мовою

З Хрещенням Господнім. Нехай кожен день в твоєму житті буде благодатним, нехай все непогоже відтепер залишить тебе назавжди.

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Молитвами душу наповнювати, вірити в світло і не впадати у відчай. Рідні нехай підтримують і милосердям наповнюють серця. З Хрещенням Господнім!

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12