Красиві привітання з Пасхою до сліз

Від душі хочу вас привітати з Христовим Воскресінням і побажати стійкості духу, терпимості і сили волі. У своїх вчинках грунтується на заповіти Божі і здоровий глузд. Так прибудуть з вами, віра, надія і любов!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу – свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса і на довгі роки подарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди! Зі святом!

Христос Воскрес! Вітаю з паскою! Душа нехай світиться твоя сьогодні, насичуючи кожну частинку твого тіла праведністю, добротою і святістю! Серце насититься нехай любов’ю, ніжністю і ласкою! А в голові оселяться благочестиві і доброчесні помисли! Смачного паски, переможних битків і тріумфування!

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.

Христос Воскрес. Вітаю зі святом світлого Великодня і від чистого серця бажаю миру, любові та душевного тепла. Бажаю, щоб нічого в твоєму житті не було марно, бажаю, щоб з тобою завжди траплялося тільки хороше. Нехай це світле свято нагадає тобі, що ти – прекрасний добрийлюдина. І я бажаю, щоб у цієї людини серце завжди було наповнене щастям і надією.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13