Красиві привітання з Пасхою до сліз

Вітаю зі Світлим святом – Великоднем! В такий день хочеться побажати тільки затишку, миру і тепла вашого будинку. Нехай кожен день в ньому живе радість і любов, в гості заходять рідні і близькі люди і ніколи негода не постукає в двері.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес. Я вітаю тебе з Великоднем і від чистого серця хочу побажати звільнити свою душу від тривог, образ і печалей, стати добрішими, побачити цей світ по-новому, полюбити своє життя ще сильніше. Здоров’я тобі і простого людського щастя.

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваш будинок обходить стороною біда, і Бог не посилає вашій родині випробування, а лише радіє вашим гарних вчинків і чистим помислам. У цей святковий день бажаємо вам всім гармонії в душі, взаєморозуміння в сім’ї, достатку в домі і задоволення від життя. Нехай Господь завжди чує ваші молитви і дає вам найкращих ангелів – хранителів. Живіть всі разом довго, цікаво, весело. Запрошуйте в гості, ми завжди раді спілкуванню з хорошими людьми. Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай все завжди буде прекрасно, Бог оберігає від прикрощів і хвороб, радістю і світлом буде завжди наповнений будинок, а в родиніпанує мир і взаєморозуміння!

Привітання з Пасхою у прозі

Привітання з Пасхою у прозі

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13