Красиві привітання з Пасхою до сліз

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Воістину Воскрес! Моя душа наповнюється світлом і радістю, коли я чую привітання з Великоднем. Велике щастя у відповідь проголосити вам про Воскресіння Христове і побажати такої благодаті, яка б відкрила ваше серце для близьких, рідних і просто хороших людей. Нехай ваше життя буде в Божих руках, а не в руках політиків, гаджетів і інших спокус.

Вітаю з цим чистим святом душі і світлою радістю серця, з великою Великоднем. Бажаю йти по дорозі блага і щастя, подавати руку допомоги нужденним і ніколи не втрачати доброї надії, зігрівати близьких своєю любов’ю і щиро вірити в чудеса.

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю залишити позаду всі печалі життя і тривоги душі, зібрати в це свято всіх близьких і розділити з ними радість цього дня, наповнити серце яскравими і добрими емоціями, немов різнокольорові крашанки, скуштувати здобний паску і відчути всю солодкість свого життя .

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

Вітаю з паскою! Бажаю вірити і сподіватися, мріяти і жити з любов’ю в серці, цінувати своє життя і красиво розпоряджатися кожним її днем. Нехай Господь відводить від тебе будь-яке лихо, нехай це свято принесе благодать і щастя!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13