Оригінальні привітання з Водохрещем своїми словами

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

Вітаємо! Нехай в цей святковий день Ваш будинок буде сповнений друзів, які принесуть із собою радість і веселощі. Бажаю вам достатку, благополуччя і здоров’я. Нехай збуваються всі добрі мрії, а всі ваші починання будуть успішними. Зі святом!

Святий день на календарі, в який прийнято стрибати в освячений ополонку (иордань)! Бажаю, щоб купання або умивання в Хрещення Господнє зміцнило твою віру і загартувало тіло!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

У цей славний день, в день, коли Спаситель прийняв хрещення, бажаємо вам здоров’я богатирського, нехай свята вода і хрещенські морози зроблять нас чистіше душею, багатшими духом, міцніше тілом і світліше в помислах і справах!

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.

Вітаю зі святом Хрещення Господнього! Нехай в цей світлий день у вашому домі панує злагода і розуміння, любов і всепрощення, турбота і теплота. Хочу побажати світлої дороги в вашому житті, щоб ніякі перепони не могли перешкодити. Любіть і цінуйте все те, що у вас є. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11