Оригінальні привітання з Водохрещем своїми словами

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

З Хрещенням Господнім! Бажаю звільнити серце від образ, а душу – від розчарувань, бажаю очистити життя від зла, а свої думки – від дурниць. Здоров’я, миру і благополуччя!

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Вітаю з Хрещенням і бажаю, щоб здоров’я завжди залишалося міцним, як зимові морози, а святая водиця змила тривоги, негаразди і розчарування. Нехай промінчик надії осяває життєвий шлях, все виходить, а мрії збуваються.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і красивому хлопцю на світі! Нехай велике свято Хрещення Господня подарує тобі добро і теплоту, відведе печалі і сумні думки. Зі святом, коханий!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у вашому житті завжди, скрізь і в усьому був присутній наш живий Небесний Отець – Господь і Бог наш, Ісус Христос! Нехай ніколи не залишить вас Його благословення, нехай у ваших родинах кожен день звучать слова подяки Господу за наше життя, за все добре, що є у нас! Нехай вдячність за прощення наших гріхів не покидає ваші серця навіть у найтяжчі хвилини вашого життя! Глибокої вам віри, мудрості, терпіння, смирення і любові!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11