Щирі християнські привітання з днем народження українською мовою

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

Вітаємо вас з Днем Народження, і бажаємо всього самого прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки – світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам в душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам за всіх часів і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, нехай щаслива зірка світить над дорогою земний! Нехай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схожа на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі храни віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди висвітлює твоє життя. Вітаю тебе з днем ​​народження!

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

У цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа благодать, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від важких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам всього, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не опоганиться, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнити, світла, який ніколи не згасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, який ніколи не вичерпається!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13