Щирі християнські привітання з днем народження українською мовою

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

В день твого явища на світло пролунав крик і пролилися твої сльози, і Бог тебе почув і послав тобі ангела-хранителя, щоб більше не було тобі страшно. І нехай Господь завжди тобі допомагає, і нехай твій шлях завжди буде світлим і добрим. У твій день народження бажаю здоров’я, миру, благодаті і любові.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Кращі християнські привітання з днем народження

Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Християнину в день рожденья Так важко щось побажати … Немає кращого Божого спасіння !! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я … Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою – істинно здоровий! Удача, зміна-птиця … Бажати її – марна справа! Прийми будь-яке, що трапиться! Удачі щастя не дають!

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

У твій день народження, коли запалала твоя зірка, нехай небеса подарують сили тілу і надію душі, нехай міцної залишається твоя віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, нехай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і щастям.

З Днем народження! В цей наповнений дивом день, вітаємо тебе з іменинами. Бажаємо жити по совісті і не знати горя і негараздів. Віддано шанувати Господа і його заповіти. Любити життя і все її прояви. Запастися відмінним здоров’ям і випромінювати добро і позитив!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13