Щиросердечні привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Від щирого серця вітаємо вас з Хрещенням Христовим! Завдяки цьому світлому православному святу у кожного з нас з’являється дивовижна можливість звернути своє обличчя до світлого лику нашого Господа, покаятися, висповідатися і отримати його благословення і напуття. Бажаємо вам щастя і радості. Мир дому вашому!

Щиро вітаю з Хрещенням Господнім! Від душі бажаю, щоб Бог постійно зберігав тебе і твоїх близьких від бід і будь-яких неприємностей. Нехай в твоєму житті буде побільше радісних подій. У цей чарівний і божественний день від усього серця бажаю любові, добра, миру, постійного благополуччя, прекрасного майбутнього, богатирського здоров’я, душевного спокою, успіхів, удачі, везіння.

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати залишити всі образи і погані спогади, відчути неймовірний приплив здоров’я і сил, повірити в свою добру мрію. Нехай чистими краплями води з твого шляху змиються всі невдачі, нехай небеса подарують світло надії і любові.

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!

Господнє Богоявлення святкує сьогодні весь християнський народ. Нехай же відведе світле свято від тебе всі печалі, скорботи, недуги, гріховні думки і злих недругів! А тобі посміхнутися щастя, радість і любов ближнього. Зі святом!

Зі світлим і чистим днем, з хрещенням Господнім! Нехай молитви наповнять серце, а щастя душу. Зі святом!

Пам’ятай, що Водохресний вечір повний небезпечних несподіванок – можна заробити чоботом по голові або застрягти в черзі за водою. Можна зустріти кохання всього життя і не факт, що взаємну. А можна просто провести святоцей з Богом і найближчими!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем своїми словами

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12