Щиросердечні привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

Весь православний і віруючий народ вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вірити в своєсвяте походження, напучувати своїх дітей і жити за заповідями!

З Хрещенням тебе! Бажаю в цей морозний свято палати від радості і щастя, сміливо пірнати в зимову ополонку, щоб всі негаразди омила водохресна вода. Нехай здоров’я буде міцним, як у молодого Дубочки, все потаємні бажання будуть виконані. Бажаю, щоб все темне навіки розчинилося, добро і удача обіймали тебе все життя. Вір в успіх і живи яскраво і весело!

В день хрещення нехай Бог залишить поруч з дитиною одного зі своїх ангелів, який буде оберігати долю цієї дитини! Береже вас Господь!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю миру, добра, достаткуі благополуччя у всьому! Нехай свята вода подарує гармонію і чистоту! Бажаю в це світле свято благословення Господнього, щирої любові і віри в краще!

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

Хрещення Господнє прийшло з яким всіх хочу привітати і побажати бути щирими з оточуючими, чесними з собою, добрими до інших і люблячими з рідними!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю тебе з Хрещенням! Бажаю, щоб свята водичка принесла міцне здоров’я на весь рік! Нехай завжди на все будуть сили і енергія! І, звичайно ж, нехай для цього будуть гарний настрій, добрі думки і світлі почуття! Хай допоможе тобі Бог!

Вітаю зі святом Хрещення Господнього! Нехай в цей світлий день у вашому домі панує злагода і розуміння, любов і всепрощення, турбота і теплота. Хочу побажати світлої дороги в вашому житті, щоб ніякі перепони не могли перешкодити. Любіть і цінуйте все те, що у вас є. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12