Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Від щирого серця бажаю тобі прекрасного Різдва Христового, мила матуся! Без тебе Різдво не було б Різдвом, саме ти надаєш йому особливі нотки чарівництва, любові і ніжності. Спасибі за те, що саме твоя присутність робить кожне Різдво особливим і незабутнім. З Різдвом Христовим, мама, хай Бог благословить тебе!

З Різдвом! Бажаю процвітання і процвітання. Нехай чарівне свято наповнить серце радістю і дарує душевне благополуччя.

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Цим чудовим Різдвяним ввечері вся наша сім’я зібралася за святковим столом в єдиному прагненні відчути в наших душах божественне світло і тепло. Нехай наші бажання з’єднуватися у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ і всіх нас. За Різдво Христове!

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

Сердечно вітаємо зі святом Різдва Господа Ісуса Христа! Нехай Господь благословить Вас Бог у всіх благих починаннях! Удачі, здоров’я, посмішок, добра! Різдво на порозі! Зі святом!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

Дорога сестричка, в свято доброго і світлого Різдва від душі тобі хочу побажати барвистого світу і звершення всіх надій, радості для серця і світла для душі. Нехай Різдво подарує багато веселих і щирих емоцій, щасливих посмішок і міцних обіймів.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10