Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Ось ми і зустріли Новий рік. Прийшов час чарівного свята – свята світлих почуттів, віри і любові. Нехай він принесе Вам радість, спокій і затишок в будинок, а щастя і благополуччя, стануть Вашими вірними супутниками!

З Різдвом тебе. Наша історія кохання закінчена, але в це чудове свято я щиро бажаю тобі всього самого доброго і радісного. Нехай тобі завжди вистачає сил доводити справи до кінця, домагатися свого. Будь любимо і щасливий. І нехай в це Різдво почнеться світла смуга твого життя.

Вітаю зі святом світла, любові, віри і сім’ї – Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде тепло, затишно, радісно, ​​смачно пахне, буде багато веселого сміху, щирих обіймів, добрих слів. Нехай Ваша міцна віра допоможе пройти будь-які труднощі, а Господь нагородить за це всіма благами!

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

З Різдвом Христовим. Бажаю міцної чоловічої сили і простого людського щастя, великий світлої любові і красивою різдвяної казки для тебе і твоїх близьких. Ніколи і ні про що не шкодуй, вір в себе і йди дорогою добра.

Шановні колеги! З наступаючим вас Різдвом! Давайте дружно забудемо минулі образи і почнемо все з чистого аркуша. Нехай радісне очікування дива не підведе, і в житті трапиться величезне щастя. Бажаю вам купатися в успіху, слави, уваги близьких і достатку. Нехай свято принесе вам тільки добре, світле і позитивне!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10